Aktuelt

I 2023/24 jobber jeg spesielt med disse musikalske prosjektene.

Er du nysgjerrig eller ønsker å booke en av konsertene/forestillingene?

Send en e-post til gryoda@gryodasang.no eller ring meg på tlf 91 66 78 08!

*Krafta – kvinnestemmer fra Innlandet:

Hva betyr det egentlig å jobbe med noe skapende? Hva er det egentlig å hente inspirasjon fra andre? I denne konserten har musikerne Bente Illevold (euphonium og flugabone), (sang) Gry Oda U. Myrbakken og Frode Berntzen (gitarer) latt seg inspirere av fire kvinnelige kunstnere og musikere fra sin egen del av landet; Innlandet: Hulda Garborg, Dagny Juel, Pauline Hall og Kirsten Flagstad. Tyra Teodora Tronstad har laget tekster til forestillingen, basert på de fire kvinnenes liv og utøvernes egne erfaringer som kunstnere og utøvere. Musikken består av musikernes egne komposisjoner, samt brokker med musikk og tekst fra andre steder og andre tider. Regi er ved Kari S. Wasa.

Vi planlegger to turnéer i 2024, én i mars og en i oktober/november.

*Musikalske ablegøyer:

https://acrobat.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:8a0781b2-4217-3858-84b6-26f6b222ada3

*Skolesangboka:

https://acrobat.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:032441a2-6053-3519-b31f-4b4b42b2fd89

*Jenny og andre damer (arbeidstittel)

En konsert om forskjellige damer, med sanger av bl. aSchubert, Tsjaikovskij, Bizet, Kurt Weill. Alle i våre egne arrangementer. Med Gry Oda U Myrbakken, sang – Yngve Sekkelsten, klarinett – Tjeerd Bakker, piano

Vi tar gjerne med et ønsket antall sanger fra konserten til et hvilket som helst arrangement der det trengs underholdende kunstneriske innslag.

*Allsangprosjekt:

Jeg starter et lokalt samsang-prosjekt som jeg har kalt «Samsang som lim og utviklingsfaktor i lokalsamfunnet.

Hvilken virkning kan det å synge sammen i ulike grupperinger ha for lokalsamfunnet og oss som bor her? Jeg ønsker å skape samsangarenaer og undersøke virkningen av dette i et samfunnsperspektiv. Hvis vi tar tilbake sangen på steder vi allikevel naturlig møtes, i dagliglivet eller i ritualer og på høytidsdager – hva skjer da?

Prosjektet skal være en del av min masteroppgave på Norges Musikkhøgskole.

*Tonesetting av dikt av Gunvor Hofmo som etter hvert skal bli til en forestilling som handler om Ruth Maier og Gunvor Hofmo.

Sangerinne og sangpedagog