Om Gry Oda

Jeg, Gry Oda Ulvmoen Myrbakken ble født 25. mai 1975, og er stolt innbygger i den vakre Stor-Elvdal kommune, midt i Østerdalen: «Der Glåma bryter bred og mektig frem».

Jeg er mezzosopran og sangpedagog. I tillegg er jeg pusteteknikk-og mindfullness-instruktør.

Som hovedbakgrunn har jeg min utdannelse i klassisk sang og pedagogikk fra Norges Musikkhøgskole.

Jeg har videreutdanning i drama fra HIH og komplett sangteknikk ved CVI i Stockholm og København i tillegg til diverse kurs innen teater og skuespillerteknikk.

Jeg er mye brukt som solist i Østlandsområdet, og har et stadig samarbeide med forskjellige musikere i regionen for å utvikle nye og spennende prosjekter. Selv om bakgrunnen er klassisk, har jeg hele tiden elsket å utforske andre sjangre. Derfor har jeg et sammensatt og bredt repertoar. Kombinasjonen sang/teater ligger meg veldig nær.  Jeg har hatt hovedroller i spel og flere solo/duoforestillinger.F.o.m 2016-2021 jobbet jeg også som ensemblesanger i Vokal Nord, som har base i Tromsø.

Av grupperinger jeg har jobbet med, kan jeg f.eks nevne ”Duo Sing og Tang”,  ”Trio i rødt” og vokalgruppa ”Femmes”.

Jeg er også sangpedagog, privat,  i Stor-Elvdal kulturskole og gjennom sitt engasjement i Norges korforbund i prosjektet «Med stemmen som instrument».

F.o.m høsten 2021 tilbyr jeg også timer i pusteteknikk, basert på Anette Aarsland/Pusteteknikk A/S sine teknikker, som jeg utdannet meg i 2016/2017.

Sangerinne og sangpedagog